Mini Cooper

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

*** Informatie Austin Mini ***

Dit is onze Mini Cooper uit 1977. Een kleine, bekende en geliefde klassieker die je laat stralen. Want wie krijgt er nu geen glimlach op zijn gezicht als hij de klassieke Mini ziet? Stel je eens voor om sportief in deze auto door het (Midden) Limburgse landschap te rijden en te genieten van alles om je heen. En vele vriendelijke blikken zullen u begroeten.
Veel Mini-liefhebbers zullen deze ervaring graag toevoegen aan een speciale gelegenheid of als pure rijervaring. Achterin is ruimte voor twee (bruids-)kinderen tot een leeftijd van ongeveer 7 jaar.
De Mini Cooper zorgt voor aandacht als je aan komt rijden, maar het is vooral leuk: rijden in een auto van leukeoldtimers.nl is ouderwets genieten van de goede, oude tijd van weleer en brengt je terug in de sfeer van vroeger. Het is een ultieme beleving voor jong en oud!

De Austin Mini is voor verschillende gelegenheden geschikt:
toertochten, weekendje weg, bruiloften, evenementen, bedrijfsuitjes, teambuilding, fotoshoots en vele andere (reclamegerichte) mogelijkheden.

 

*** Achtergrond Mini Cooper ***

Hij heeft zijn plaats veroverd in de geschiedenis van de autosport; 1e plaats bij meer dan 25 grote, internationale races, waaronder drie maal bij de Rallye Monte Carlo; de MINI Cooper.

De legende leeft op. Met niewe kracht: 1273ccm mobiliseren nu 45KW/61PS. Daarmee behaalt hij de 100 km in ca. 11 seconden en haalt 148 km/uur. Naar zijn tijdsgeest tankt hij nu Euro 95 loodvrij en rijdt milieubewust met katalysator en speciale knalpijp.

Contact

  • Eikesstraat 53
  • 6013RD Hunsel
  • Team@leukeoldtimers.nl
  • 0628994022
  • KVKnumer: 72764767

Openingstijden

.

Afhalen en bezoek: Alleen op afspraak

Volg ons