Hoe reserveer je een oldtimer bij leukeoldtimers.nl?

U  heeft interesse in een oldtimer van leukeoldtimers.nl. Hoe maakt u een reservering?
Het is heel eenvoudig. Als u via het contactformulier op de website heeft aangegeven dat u  interesse heeft in een oldtimer van ons, ontvangt  u een offerte per mail. Hierin staan alle zaken beschreven, zoals de oldtimer van uw keuze, de prijs per gekozen optie en de totale prijs, de datum en de tijdstippen. Mocht de door u gewenste datum niet beschikbaar zijn voor de gewenste oldtimer, dan zullen wij u dit in een mail melden. We zullen u een voorstel doen voor een andere beschikbare oldtimer op die dag, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere datum. Wij verhuren in zowel Nederland als België.


Boeken
De keus is gemaakt en u wilt de oldtimer boeken waar u altijd al van droomde.
Het werkt heel eenvoudig door per mail te bevestigen dat u akkoord bent met de ontvangen offerte. Nadat u uw boeking bevestigd heeft, ontvangt u een mail met deze bevestiging en uw boekingsnummer. Ook zijn er de betaalgegevens in terug te vinden. Indien gebruik wilt maken van de omboekinsoptie dan dient u deze direct bij reserveren af te sluiten. Hiermee heeft u het recht om tot 48 uur voor huur een andere datum af te spreken voor de rit of kunt u besluiten indien u verhindert bent om iemand anders de rit in de oldtimer te laten beleven.

Betalen
Bij reservering doet u eenvoudig een aanbetaling van 50 Euro door te klikken op de in de bevestigingsmail toegevoegde betaallink en deze verder te doorlopen. Doet u liever zelf een bankoverschrijving, vermeld dan wel het boekingsnummer.
Betalen doet u dus pas als u van ons de bevestiging hebt ontvangen, compleet met het juiste boekingsnummer. Kiest u later nog voor extra’s, dan ontvangt u hiervoor een apart betaalverzoek per mail. Ditzelfde geldt achteraf voor bijvoorbeeld extra gereden kilometers. Betaalt u €15,- extra bij uw aanbetaling dan kun  u uw boeking altijd nog omboeken naar een andere datum zonder verlies van uw (aan)betaling. Dit is mogelijk tot 48 uur voorafgaand aan uw gereserveerd datum.
Indien beschikbaar, is het mogelijk om de oldtimer de avond vooraf op te halen, of de ochtend erna terug te brengen. Dit kost €69,- extra. Let op! Dit is altijd op basis van beschikbaarheid en dus afhankelijk van eventuele boekingen de dag ervoor of de dag erna. Vraag hiervoor dus altijd naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen. 
Belangrijk om te weten is dat de auto tussen 22.00 uur en 07.00 uur binnen gestald dient te staan. Uitzonderingen hierop zijn alleen mogelijk in overleg met leukeoldtimers.nl.

Standaard All Risk verzekerd
Tijdens de huurperiode bent u standaard All Risk verzekerd. Dat houdt in dat schade, vernieling (door derden) en diefstal zijn gedekt. Dat is een fijn gevoel voor beide partijen. Deze verzekering kent een eigen risico van € 500,00 voor de huurder.

Uw gegevens
Voordat we de oldtimer mee geven met u hebben we meer informatie nodig van u. We vragen vooraf een foto van de voor- en achterkant van uw rijbewijs, een foto van uw paspoort/ID-kaart en natuurlijk uw persoonsgegevens. (Tip: gebruik voor de foto van uw persoonlijke documenten de app van Rijksoverheid) We bespreken de details van de oldtimer en u kunt nog kiezen om wat extra’s toe te voegen aan uw boeking. Wilt u vooraf alle details weten? Lees dan onze Algemene Voorwaarden door.

Op de dag zelf
De dag van de rit met de oldtimer is aangebroken. De borg van € 350,00 wordt voorafgaand aan het meegeven van de auto voldaan. Betaling kan vrij eenvoudig d.m.v. een pinbetaling. Een pinapparaat is aanwezig. Het verhuurformulier wordt samen ingevuld en u krijgt een instructie over het rijden in de door u uitgekozen oldtimer. Na deze formaliteiten is het instappen en rijden maar en lekker ouderwets genieten!

Wilt u nog meer weten?
Neem dan gewoon even contact met ons op.


Direct reserveren of heeft u vragen?

Heeft u uw keuze al gemaakt dan kunt u natuurlijk ook direct een reservering maken.

Contact

Openingstijden

.

Afhalen en bezoek: Alleen op afspraak

Volg ons