Le Patron

Previous
Next

*** Informatie Le Patron ***

Dit is onze Le Patron uit 1986. Een bijzondere, niet alledaagse auto die je in vervoering brengt. Een open tweezitter, dus mooi weer is gewenst; er zit geen dak op. Maar bij mooi weer is het rijden in deze speciale auto een ultieme ervaring. Je hebt direct contact met alles om je heen, tot aan de vliegjes toe. Stel je eens voor om in deze auto door het (Midden) Limburgse landschap te rijden en te genieten van alles om je heen in deze open auto.
De Le Patron is nog vrij onbekend en uniek. Hij zorgt voor aandacht als je aan komt rijden, maar het is vooral leuk: rijden in een auto van leukeoldtimers.nl is ouderwets genieten van de goede, oude tijd van weleer en brengt je terug in de sfeer van vroeger.
Het is een ultieme beleving voor jong en oud!

De Le Patron is voor verschillende gelegenheden geschikt:
toertochten, weekendje weg, bruiloften, evenementen, bedrijfsuitjes, teambuilding, fotoshoots en vele andere (reclamegerichte) mogelijkheden.

*** Achtergrond Le Patron ***

Le Patron is een Nederlands automerk, maar onderhuids een Franse auto. De Le Patron is namelijk een kitcar op basis van een Citroën 2cv, en is verkrijgbaar als vier- of driewieler. Hij is uitgevoerd als een fraaie tweezitter.

Contact

Openingstijden

.

Afhalen en bezoek: Alleen op afspraak

Volg ons