Toertocht (eventueel met navigatie)

Dagje uit met routebeschrijving en/of navigatie

Bent u onbekend in deze regio en wilt u toch kunnen genieten van de mooiste plekjes en bezienswaardigheden? Dat maakt leukeoldtimers.nl voor u mogelijk door een routebeschrijving  met of zonder navigatie (optioneel).

Met onze route komt u gegarandeerd langs de meest bijzondere plekjes in de regio en kunt u genieten van het Bourgondische leven dat het Limburgse land u te bieden heeft. 

Bekijk hier onze oldtimers.

Autospeurtocht

Ontdek een prachtig stukje (Midden) Limburg onderweg en dichtbij!

Midden tussen de idyllische weilanden of bossen en heide van de gemeentes Leudal, Maasgouw, Peel & Maas en Weert. Met een klassieke auto van leukeoldtimers.nl trekt u erop uit en volgt u een autospeurtocht door Limburgs mooiste plekjes. Op deze manier combineert u een geweldige rijervaring met actief bezig zijn. 

Bekijk hier onze oldtimers

 Autospeurtocht

Ontdek een prachtig stukje (Midden) Limburg onderweg en dichtbij!
Midden tussen de idyllische weilanden of bossen en heide van de gemeentes Leudal, Maasgouw, Peel & Maas en Weert. Met een klassieke auto van leukeoldtimers.nl trekt u erop uit en volgt u een autospeurtocht door Limburgs mooiste plekjes. Op deze manier combineert u een geweldige rijervaring met actief bezig zijn. Bekijk hier onze oldtimers. 

Midweek of week op vakantie

Heeft u de smaak te pakken na een dagje/weekendje weg met een oldtimer?
Dan kunt u bij leukeoldtimers.nl ook kiezen voor een midweek of week weg met een oldtimer naar keuze tegen een speciaal, aantrekkelijk tarief.  
Informeer snel naar onze mogelijkheden.

Bekijk hier onze oldtimers.


Direct reserveren of heeft u vragen?

Heeft u uw keuze al gemaakt dan kunt u natuurlijk ook direct een reservering maken.

Contact

Openingstijden

.

Afhalen en bezoek: Alleen op afspraak

Volg ons